NASI PATRONI

N@UCZYCIEL PRZYSZ艁O艢CI
ARCHIWUM PROJEKTU

Zapraszamy do sk艂adania ofert
Zapraszamy ekspert贸w/trener贸w do z艂o偶enia oferty na przeprowadzenie konsultacji tematycznych dla Uczestnik贸w/-czek projektu z zakresu nowych technologii w kszta艂ceniu oraz metodyki zdalnego nauczania. Szczeg贸艂y w zak艂adce ZAPYTANIA OFERTOWE.

Grupy I i II zako艅czy艂y szkolenie "Nowe technologie w kszta艂ceniu", wkr贸tce grupa III przyst臋puje do udzia艂u w projekcie.
Z przyjemno艣ci膮 informujemy, 偶e zako艅czy艂y si臋 szkolenia z "Nowych technologii w kszta艂ceniu" dla grup I i II. Nasi uczestnicy i uczestniczki z w/w grup pe艂ni entuzjazmu w lutym 2012 roku przyst臋puj膮 do g艂贸wnej cz臋艣ci szkoleniowej projektu "N@uczyciel przysz艂o艣ci", mianowicie do "Projektowania i wdra偶ania zdalnych form kszta艂cenia", koncentruj膮cego si臋 ju偶 wy艂膮cznie na e-learningu. Tymczasem uczestnicy z grupy III powoli przygotowuj膮 si臋 do rozpocz臋cia udzia艂u w szkoleniu "Nowe technologie w kszta艂ceniu", pocz膮tek ju偶 14.01.2012 roku. Jednocze艣nie przypominamy, 偶e wci膮偶 dysponujemy wolnymi miejscami w grupach IV i V, miejsca te s膮 przeznaczone wy艂膮cznie dla nauczycieli z grup preferowanych.

Ruszaj膮 szkolenia z"Nowych technologii w kszta艂ceniu" dla grup I i II.
10.12.2011 roku rozpoczynaj膮 si臋 zaj臋cia szkoleniowe w ramach szkolenia "Nowe technologie w kszta艂ceniu" dla grup I i II, tym samym grupy te rozpoczynaj膮 udzia艂 w projekcie "N@uczyciel przysz艂o艣ci". Zaj臋cia odb臋d膮 si臋 w WODN w 艁odzi, przy ul. W贸lcza艅skiej 202, w godzinach 09.00 -16.00. Pierwsze spotkanie odb臋dzie si臋 o 8.45 na III pietrze, zapraszamy!
Jednocze艣nie zach臋camy nauczycieli z grup preferowanych do szybkiego zapisu do grup 1/2 III, IV, V. Liczba miejsc ograniczona!

Zapraszamy do sk艂adania ofert
Zapraszamy trener贸w do sk艂adania ofert dotycz膮cych przeprowadzenia szkolenia 鈥濸rojektowanie i wdra偶anie zdalnych form kszta艂cenia鈥 dla uczestnik贸w projektu. Szczeg贸艂y w zak艂adce ZAPYTANIA OFERTOWE.

Zapraszamy do sk艂adania ofert
Zapraszamy ponownie trener贸w do sk艂adania ofert dotycz膮cych przeprowadzenia szkolenia 鈥濶owe technologie w kszta艂ceniu鈥 dla uczestnik贸w projektu.
Szczeg贸艂y w zak艂adce ZAPYTANIA OFERTOWE

Uwaga, ostatnia szansa na zapisanie si臋 do grudniowych i styczniowej grupy szkoleniowej!
Informujemy, 偶e nauczyciele kierunk贸w innych ni偶 preferowane (odpowiadaj膮cych za kszta艂cenie zawodowe w kierunkach: mechatronika, sektor AGD, przemys艂 tekstylny, odzie偶owy, ceramiczny, wdra偶anie i instalacja technologii ograniczaj膮cych emisj臋 CO2, bran偶e zwi膮zane z Budownictwem Naturalnym) mog膮 zosta膰 zakwalifikowani wy艂膮cznie do grup I-III, rozpoczynaj膮cych szkolenia w grudniu 2011 i styczniu 2012.
Z uwagi na du偶e zainteresowanie projektem w艣r贸d nauczycieli kszta艂cenia zawodowego z kierunk贸w innych ni偶 wymienione, dysponujemy niewielk膮 liczb膮 miejsc w grupach grudniowych i styczniowej. Decyduje kolejno艣膰 zg艂osze艅!

Zapraszamy do sk艂adania ofert
Zapraszamy trener贸w do sk艂adania ofert dotycz膮cych przeprowadzenia szkolenia 鈥濶owe technologie w kszta艂ceniu鈥 dla uczestnik贸w projektu. Szczeg贸艂y w zak艂adce ZAPYTANIA OFERTOWE.

Patronat Kuratorium O艣wiaty w 艁odzi
Szanowni Pa艅stwo, 24.10.2011 roku projekt "N@uczyciel przysz艂o艣ci" zyska艂 przychylno艣膰 Kuratorium O艣wiaty w 艁odzi i zosta艂 obj臋ty patronatem Kuratorium. Dzi臋kujemy za zaufanie!

Patronat Wojew贸dzkiego O艣rodka Doskonalenia Nauczycieli w 艁odzi
Z rado艣ci膮 informujemy, 偶e Projekt "N@uczyciel przysz艂o艣ci" zosta艂 obj臋ty patronatem Wojew贸dzkiego O艣rodka Doskonalenia Nauczycieli w 艁odzi. Tym bardziej zapraszamy wszystkich nauczycieli kszta艂cenia zawodowego z terenu woj. 艂贸dzkiego do udzia艂u w projekcie.

Rozpocz臋cie projektu
Z dniem 1 wrze艣nia 2011r. rozpocz臋li艣my realizacj臋 projektu 鈥濶@uczyciel przysz艂o艣ci鈥!
Do udzia艂u w projekcie zapraszamy nauczycieli kszta艂cenia zawodowego oraz instruktor贸w praktycznej nauki zawodu z terenu wojew贸dztwa 艂贸dzkiego. Osoby zainteresowane udzia艂em w projekcie zapraszamy do zapoznania si臋 z warunkami uczestnictwa, z oferowanymi w ramach projektu dzia艂aniami oraz z zasadami rekrutacji do projektu.

Projekt 鈥濶@uczyciel przysz艂o艣ci鈥
wsp贸艂finansowany ze 艣rodk贸w Unii Europejskiej z Europejskiego Funduszu Spo艂ecznego
w ramach Programu Operacyjnego Kapita艂 Ludzki
www.europa.eu www.efs.gov.pl