SUKCES ZALEŻY OD CIEBIE!

ARCHIWUM PROJEKTU

Aktywne poszukiwanie staży
Uczestnicy I grupy kursu „Robotnik budowlany – technolog robót wykończeniowych w budownictwie” aktywnie poszukują pracodawców, gdzie mogliby odbyć staże zawodowe. Do biura projektu napływają już pierwsze zgłoszenia pracodawców zainteresowanych przyjęciem stażystów.

I grupa zakończyła kurs
"Robotnik budowlany - technolog robót wykończeniowych w budownictwie"

Uczestnicy otrzymali zaświadczenie o ukończeniu kursu oraz o podniesieniu kwalifikacji zawodowych.

Rusza II grupa kursu zawodowego
"Robotnik budowlany - technolog robót wykończeniowych w budownictwie"

W dniu 19.01.2011 roku grupa 10 Panów rozpoczęła kurs zawodowy „Robotnik budowlany – technolog robót wykończeniowych w budownictwie”.Zajęcia odbywają się Lesku, ul. Jana Pawła II 18 B.

STYCZEŃ 2011
Kolejna grupa rozpoczęła kurs zawodowy
W dniu10 stycznia 2011 roku, 15-os. grupa rozpoczęła kurs zawodowy „Księgowy małych i średnich firm z obsługą komputera”.

Uczestniczki podczas kursu zawodowego

Grupa 22 kobiet uczestniczy w kursie zawodowym „Florystyka z obsługą kasy fiskalnej”.

GRUDZIEŃ 2010
Warsztaty z grupowego poradnictwa zawodowego - gr.IV
W dniu 17.12.2010r. rozpoczęły się warsztaty z grupowego poradnictwa zawodowego dla grupy IV. Zajęcia odbywają się w ***Hotelu „SZELCÓW” w Lesku. Spotkania w grupie wnoszą wiele pozytywnych aspektów w sytuację każdego z uczestników. Wspólny cel – jakim jest dążenie do zmiany swojej sytuacji na rynku pracy, motywuje ich do działania, do pracy nad sobą. Uczestnicy mają możliwość wymiany własnych doświadczeń w poszukiwaniu pracy.
HARMONOGRAM ZAJĘĆ / WIĘCEJ INFORMACJI

Rekrutacja zakończona
Z dniem 30 listopada 2010r. zakończyła się rekrutacja uczestników do projektu „Sukces zależy od Ciebie! – aktywizacja osób 45+ z terenów powiatu: bieszczadzkiego, brzozowskiego, leskiego”. Utworzone zostały 4 grupy szkoleniowe.

GRUDZIEŃ 2010
Warsztaty z grupowego poradnictwa zawodowego
W dniu wczorajszym – 01.12.2010r. ruszyły warsztaty z grupowego poradnictwa zawodowego dla grupy III.
WIĘEJ INFORMACJI

LISTOPAD 2010
Trzecia grupa beneficjentów przeszła wsparcie psychologiczne
W dniu 30.11.2010r. zakończyły się pierwsze działania projektowe – wsparcie psychologiczne dla III grupy uczestników projektu.

Ostatnie wolne miejsca!!
Informujemy, iż pozostały ostatnie wolne miejsca na szkolenia „Robotnik budowlany – technolog robót wykończeniowych w budownictwie”oraz „Księgowy małych i średnich firm z obsługą komputera”.
Rekrutacja trwa do końca listopada.
Nie czekaj! Zgłoś się!

LISTOPAD 2010
Druga grupa zakończyła warsztaty z grupowego poradnictwa zawodowego
Druga, 15-osobowa grupa uczestników projektu „Sukces zależy od Ciebie! – aktywizacja osób 45+ z terenów powiatu:bieszczadzkiego, brzozowskiego, leskiego” zakończyła warsztaty z grupowego poradnictwa zawodowego.

LISTOPAD 2010
Rozpoczęło się grupowe poradnictwo zawodowe dla grupy II
W dniu 04.11.2010r. II grupa beneficjentów rozpoczęła grupowe poradnictwo zawodowe w ramach projektu "Sukces zależy od Ciebie! - aktywizacja osób 45+ z terenów powiatu: bieszczadzkiego, brzozowskiego, leskiego".
Warsztaty odbywają się w Brzozowskim Domu Kultury i potrwają do 10.11.2010r.

Zapytania ofertowe
dotyczące przeprowadzenia szkoleń w ramach projektu „Sukces zależy od Ciebie! – aktywizacja osób 45+ z terenów powiatu: bieszczadzkiego, brzozowskiego, leskiego”

PAŹDZIERNIK 2010
Druga grupa beneficjentów projektu rozpoczęła wsparcie psychologiczne
W dniu 25.10.2010r. rozpoczęły się pierwsze działania projektowe – wsparcie psychologiczne dla drugiej grupy uczestników projektu.
Spotkania z psychologiem odbywają się w Brzozowskim Domu Kultury. Celem ich jest między innymi analiza indywidualnych sytuacji każdego z uczestników oraz udzielenie niezbędnego wsparcia.

Pierwsza grupa zakończyła
warsztaty z grupowego poradnictwa zawodowego
W dniu 29.09.2010r pierwsza, 15-osobowa grupa uczestników projektu „Sukces zależy od Ciebie! – aktywizacja osób 45+ z terenów powiatu: bieszczadzkiego, brzozowskiego, leskiego” zakończyła warsztaty z grupowego poradnictwa zawodowego.

WRZESIEŃ 2010
Pierwsza grupa rozpoczęła warsztaty: grupowe poradnictwo zawodowe
Pierwsza,15-osobowa grupa uczestników projektu „Sukces zależy od Ciebie! – aktywizacja osób 45+ z terenów powiatu: bieszczadzkiego, brzozowskiego, leskiego”rozpoczęła warsztaty grupowe z poradnictwa zawodowego.

WRZESIEŃ 2010
Pierwsza grupa beneficjentów projektu rozpoczęła wsparcie psychologiczne
Na przełomie sierpnia/września rozpoczęły się pierwsze działania projektowe – wsparcie psychologiczne dla uczestników projektu. Spotkania z psychologiem odbywają się w Brzozowskim Domu Kultury.

SIERPIEŃ 2010
Konferencja otwierająca projekt - relacja
Konferencja rozpoczynająca projekt „Sukces zależy od Ciebie! –aktywizacja osób 45+ z terenów powiatu: bieszczadzkiego, brzozowskiego, leskiego” odbyła się w piątek 27 sierpnia w godz. 11.00 – 14.00 w sali klubowej Pensjonat „Zamek” w Lesku, ul. Piłsudskiego 7.

SIERPIEŃ 2010
Konferencja inaugurująca projekt - zaproszenie
Zapraszamy do wzięcia udziału w konferencji otwierającej projekt „Sukces zależy od Ciebie! – aktywizacja osób 45+ z terenów powiatu: bieszczadzkiego, brzozowskiego, leskiego”. Konferencja odbędzie się w dniu 27sierpnia w godz. 11.00– 14.00 w sali klubowej Pensjonat „Zamek” w Lesku, ul. Piłsudskiego 7.

LIPIEC 2010
Rekrutacja do projektu - ZGŁOŚ SIĘ!
Osoby chętne do udziału w projekcie „Sukces zależy od Ciebie! – aktywizacja osób 45+ z terenów powiatu: bieszczadzkiego, brzozowskiego, leskiego” prosimy o zapoznanie się z procedurą rekrutacyjną (Rekrutacja krok po kroku) i Regulaminem Projektu oraz dostarczenie do Biura projektu wypełnionego Formularza Zgłoszeniowego /PDF/ Formularza Zgłoszeniowego /MS Word/
oraz Ankiety Motywacji /PDF/ Osobiście lub pocztą do biura projektu: ul. Ks. Bielawskiego 1/11, 36-200 Brzozów bądź droga mailową: brzozow@irp-fundacja.pl

Rekrutacja do projektu
Rekrutacja do projektu „Sukces zależy od Ciebie! – aktywizacja osób 45+ z terenów powiatu: bieszczadzkiego, brzozowskiego, leskiego”.

Rozpoczęcie projektu
Dnia 1 lipca rozpoczęliśmy realizację projektu „Sukces zależy od Ciebie! – aktywizacja osób 45+ z terenów powiatu: bieszczadzkiego, brzozowskiego, leskiego”.
WIĘCEJ INFORMACJI

Projekt „Sukces zależy od Ciebie!
współfinansowany ze środków Unii Europejskiej z Europejskiego Funduszu Społecznego
w ramach Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki
www.europa.eu www.efs.gov.pl