POINFORMUJ ZNAJOMYCH

NOWOŚCI W PROJEKCIE

Rekrutacja zamkni─Öta
W zwi─ůzku z utworzeniem ├│smej, ostatniej grupy szkoleniowej w ramach realizowanego projektu ÔÇ×Energooszcz─Ödne BudowanieÔÇŁ, z przykro┼Ťci─ů informujemy o zako┼äczeniu procesu rekrutacji. R├│wnocze┼Ťnie pragniemy podzi─Ökowa─ç instytucjom otoczenia biznesu, jak i podlaskim przedsi─Öbiorcom, kt├│rych wsparcie okaza┼éo si─Ö bardzo pomocne w procesie doboru uczestnik├│w szkole┼ä.

Ostatnie wolne miejsca!
Zbli┼╝amy si─Ö nieub┼éaganie do ko┼äca realizacji naszego projektu. Przed nami ostatnia, VIII ju┼╝ edycja szkolenia Energooszcz─Ödne Budowanie. Zaj─Öcia planowo rozpoczn─ů si─Ö 11.06.2013r, st─ůd gor─ůco zach─Öcamy do zapis├│w ju┼╝ dzi┼Ť.

Energooszczędni w Suwałkach
Po d┼éugich rozmowach z przedsi─Öbiorcami z bran┼╝y budowlanej z terenu powiatu suwalskiego podj─Öli┼Ťmy decyzj─Ö o organizacji jednego z naszych szkole┼ä w┼éa┼Ťnie w tym mie┼Ťcie. Suwalszczyzna daje nieprzeci─Ötne mo┼╝liwo┼Ťci pod k─ůtem zastosowanie rozwi─ůza┼ä proekologicznych, st─ůd nasz pomys┼é spotka┼é si─Ö z pozytywnym odzewem lokalnego rynku.
Serdecznie zach─Öcamy okolicznych przedsi─Öbiorc├│w do zg┼éaszania ch─Öci udzia┼éu w naszym szkoleniu. Zaj─Öcia rozpoczynaj─ů si─Ö ju┼╝ 23.05.2013r

Jeste┼Ťmy na p├│┼émetku!
Z rado┼Ťci─ů pragniemy poinformowa─ç o zako┼äczeniu 4 z 8 przewidzianych edycji szkolenia. Przy tej okazji warto wskaza─ç na terminow─ů realizacj─Ö cel├│w projektu, co przyczynia si─Ö do osi─ůgni─Öcia zaplanowanych w harmonogramie zada┼ä.

Wiosna za oknem
Wiosna rozgo┼Ťci┼éa si─Ö na dobre, a to doskona┼éa okazja do udzia┼éu w warsztatach szkoleniowych. Zach─Öcamy do zapis├│w na szkolenie w edycji kwiecie┼ä-maj, zaj─Öcia rozpoczynaj─ů si─Ö 22 kwietnia.
Więcej informacji uzyskacie Państwo w biurze projektu, lub pod telefonem 727-400-869

Pozostajemy do Państwa dyspozycji.
Zespół projektowy Energooszczędne budowanie

Pierwsza grupa uczestnik├│w
projektu ÔÇ×Energooszcz─Ödne BudowanieÔÇŁ w grudniu 2012r. zako┼äczy┼éa udzia┼é w projekcie. R├│wnolegle swoje uczestnictwo rozpocz─Ö┼éa kolejna ÔÇô druga grupa. Od po┼éowy stycznia trwaj─ů szkolenia grupy III.

Zg┼éoszenia ch─Ötnych do udzia┼éu w kolejnych cyklach szkole┼ä ÔÇô zapraszamy do kontaktu z Biurem Projektu.

NABÓR do kolejnych grup TRWA!

ULOTKA PROJEKTU / PDF

ZAPRASZAMY!!!

ARCHIWUM PROJEKTU

OPIS PROJEKTU

Projekt ÔÇ×Energooszcz─Ödne BudowanieÔÇŁ realizowany jest w ramach Programu Operacyjnego Kapita┼é Ludzki, Priorytet: VIII. Regionalne Kadry Gospodarki, Dzia┼éanie: 8.1 Rozw├│j pracownik├│w i przedsi─Öbiorstw w regionie, Poddzia┼éanie: 8.1.1 Wspieranie rozwoju kwalifikacji zawodowych i doradztwo dla przedsi─Öbiorstw, na podstawie umowy podpisanej z Wojew├│dzkim Urz─Ödem Pracy w Bia┼éymstoku. Projekt realizowany jest na terenie woj. podlaskiego.
Biuro projektu znajduje się w Białymstoku.

UCZESTNICY

Projekt skierowany jest do 80 os├│b doros┼éych, w tym min. 10 kobiet i 70 m─Ö┼╝czyzn, przedsi─Öbiorc├│w i pracownik├│w mikro i ma┼éych przedsi─Öbiorstw dzia┼éaj─ůcych w bran┼╝y budowlanej (wg. PKD2007), posiadaj─ůcych siedzib─Ö lub wyodr─Öbnion─ů formalnie jednostk─Ö na terenie wojew├│dztwa podlaskiego.
Wsparciem zostanie obj─Ötych ┼é─ůcznie 20 przedsi─Öbiorc├│w w tym 15 mikro przedsi─Öbiorstw oraz 5 ma┼éych przedsi─Öbiorstw.

CEL

Celem projektu jest zwi─Ökszenie wiedzy i podniesienie umiej─Ötno┼Ťci w zakresie wdra┼╝ania i stosowania energooszcz─Ödnych rozwi─ůza┼ä w budownictwie.

Projekt realizowany jest w terminie
od 01.09.2012 r. do 31.07.2013 r.

Projekt ÔÇ×Energooszcz─Ödne BudowanieÔÇŁ
realizowany jest w ramach Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki,
Priorytet: VIII. Regionalne Kadry Gospodarki,
Działanie: 8.1 Rozwój pracowników i przedsiębiorstw w regionie,
Poddziałanie: 8.1.1 Wspieranie rozwoju kwalifikacji zawodowych i doradztwo dla przedsiębiorstw,
na podstawie umowy podpisanej z Wojewódzkim Urzędem Pracy w Białymstoku.
www.europa.eu www.efs.gov.pl

  © INSTYTUT RYNKU PRACY - FUNDACJA NOWY STAW    2004-2016    © WEBMASTER: STUDIO EM   .
DO GËRY